През 2024 година, Volkswagen отбелязва 50 години на емблемата си

...
През 2024 година, Volkswagen отбелязва 50 години на емблемата си
Коментари Харесай

Volkswagen стартира продажбите на обновената версия на Golf със специалната серия Edition 50

През 2024 година, Volkswagen отбелязва 50 години на емблемата си Golf. Само преди няколко дни компанията показа неговата актуализирана версия, а в този момент слага началото на предварителните му продажби със специфичната тематична версия Golf Edition 50.

След повече от 37 милиона осъществени единици, обновената версия на Golf е налична на цени започващи от 27 180 евро (цена за Германия) и 28 280 евро за версията Golf Variant, а пилотната Edition 50 серия се предлага на цена от 36 820 евро.

Версията Edition 50, базовото осъществяване на която идва с 1.5-литров TSI мотор със 150 конски сили, е създадена въз основата на равнището на осъществяване Golf Style, като автомобилът е надграден с редица тематични детайли. Екстериорът на колата получа 18-цолови алуминиеви джанти, тонирани задни стъкла, предна решетка и емблема с подсветка, тематични обозначителни табелки и емблеми, включително и по интериора, инфо-комуникационна система Discover, система за безключов достъп и пускане на мотора с бутон Keyless Access, гласов помощник и други.

За новата си, от Volkswagen споделят, че е оборудван с инфо-комуникационна и мултимедийна система от ново потомство, с по-бърз процесор и по-интуитивен интерфейс, гласов помощник и интеграция на ChatGPT, нова светлинна индикация с първата за модела челна емблема с подсветка, диодни IQ.LIGHT предни и IQ.LIGHT 3D задни светлини, и други.

Обновеният Golf ще се предлага общо в девет разнообразни модификации, включително незареждаеми eTSI хибридни, eHybrid и GTE зареждаеми хибриди с опция за изминаването на към 100 километра в чист електрически режим, TSI и TDI, а на по-късен стадий от пазарното лансиране на модела през тази година ще бъдат обявени и други версии.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР