През 2023 г. се навършват точно 10 години, откакто Искра

...
През 2023 г. се навършват точно 10 години, откакто Искра
Коментари Харесай

Ето как изглежда Искра Фидосова 10 г., след като напусна политиката

През 2023 година се навършват тъкмо 10 години, откогато Искра Фидосова напусна дейната политика. За миналото десетилетие някогашната депутатка от ГЕРБ няма нито една обществена изява и настойчиво се крие от медиите в родната си Монтана. Колегите от вестник " Ретро " се снабдиха с неповторима фотография на юристката, която е към този момент на 51 години. От фрагмента се вижда, че най-съществената смяна във визията ѝ е новата прическа. Навремето Фидосова се носеше само и единствено с гарвановочерна коса, а в този момент е минала към по-светлите кестеняви тонове. Дължината на косата ѝ също е изменена и подстрижката ѝ още веднъж е по-къса съгласно актуалните фешън трендове,

Искра е разчупила и стила си на обличане, вмъквайки повече многообразие от цветове. Докато бе основно настоящо лице в родната политика, тя се носеше наложително единствено в тоалети в черно, до момента в който в този момент си разрешавала и по-закачливи десени. На любовта си към скъпите и маркови чанти обаче Фидосова не е изневерила и продължавала да колекционира уникати, въпреки към този момент да не ги разхожда из коридорите на Народното събрание.

След излизането си от политиката 51-годишната юристка заживя още веднъж в родния си град Монтана, където дружно със брачна половинка ѝ – по-младия от нея някогашен сръбски футболист Томислав Живкович, се заеха да разработят двата си фамилни ресторанта. В момента заведенията им се пукат по шевовете и се радват на сигурна клиентела и добър оборот най-много поради решението им съвсем всеки месец там да канят огромни сръбски звезди, които да изнасят концерти. Освен с менажирането на заведенията за хранене Фидосова се е отдала и на друго доходоносно занимание, а точно празнични украшения. Тя осъществявала тематични декори за детски рождени дни, годежи, кръщенета и сватби. Дори за сватбата на своя единствен наследник Франсоа, който се венча за дългогодишната си избраница Лора преди 2 години, Искра сама направила шеметната и обилна украса, която оставила гостите без мирис. От предходната година насам някогашната депутатка е и щастлива баба. Синът и снахата я подариха с първородна внучка, а за грижите около дребното момиченце Фидосова пособия непрекъснато. Тя била на седмото небе от благополучие, че наследникът ѝ и жена му избрали да останат да живеят при нея в Монтана и не се изкушили да градят бъдещето си в столицата.

Покрай грижите за внучката Искра напълно е изоставила юридическата активност и фамилната хазна с мъжа ѝ пълнели с помощта на частните си бизнеси. От фейсбук профила на сърбина, където липсват фотоси със брачната половинка му, се вижда, че той постоянно си разрешава скъпи екзотични почивки, само че дали жена му го съпровожда на тях, остава тайнственост. Преди време се бе заговорило в медийното пространство, че двамата са се разделили, само че на сватбата на сина им Франсоа информацията се опроверга.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР