През 2022 г. Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли не само

...
През 2022 г. Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли не само
Коментари Харесай

Как Блейк Лайвли обяви, че ще става майка за 4-ти път и предизвика вълна от умиления в мрежата

През 2022 година Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли освен честват 10-ата си годишнина от сватбата, само че и чакат попълване. По-рано името на 3-тата щерка на двойката беше разкрито от Тейлър Суифт в нейната ария “Betty ”. Този път двойката откри също толкоз автентичен метод да показа радостната вест.

Ние от дълго време отдадохме сърцата си на тази холивудска двойка и бързаме да ви разкажем новината, която просто нямаше по какъв начин да остане незабелязана.

Двойката към този момент има три деца

Лайвли и Рейнолдс започнаха да се срещат през 2011 година и се ожениха година по-късно. В брака се раждат 3 дъщери: Джеймс, Инес и Бети. През декември 2021 година Райън Рейнолдс разкри какъв брой е значимо да прекарва време с децата си, признавайки, че фамилията му е огромна част от решението му да си вземе отмора от актьорството.

Блейк Лайвли с горделивост сподели закръгленото си коремче

Лайвли разгласи бременността си на годишната среща на Forbes за най-влиятелните дами. Актрисата блестеше в мини рокля с дълъг ръкав, бродирана с пайети, която изтънчено наблягаше забавната поза на звездата.

Двойката постоянно е желала огромно семейство

„ Винаги съм желал огромно семейство. Ако можех, щях да родя най-малко 30 “, сподели Лайвли в изявление преди тайната й сватбена гала с Рейнолдс. И наподобява, че са на прав път!


Въпреки насладата на всички, Блейк се сблъска с нежелано внимание, откакто разгласи бременността си. В обществените мрежи филмовата звезда се оплака от папараците, които дежурят пред дома й с вярата да създадат няколко свежи фрагмента.

Как казахте на приятелите и фамилията си, че очаквате бебе? Каква беше тяхната реакция?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР