През 2021-ва година нямаме право да вървим с това бавно

...
През 2021-ва година нямаме право да вървим с това бавно
Коментари Харесай

Цонев: Нямаме право да вървим с това бавно темпо

" През 2021-ва година нямаме право да вървим с това постепенно движение, да вкарваме страната от рецесия в рецесия и да се вършим, че това е триумф ". Това съобщи във Варна зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Днес Централният лъч на Движението за права и свободи бе във варненския кв. „ Аспарухово “, където се организираха срещи с членове и симпатизанти на партията.

На откриването участва ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, зам.-председателя на партията Йордан Цонев, евродепутатът Атидже Алиева-Вели, както и лидерът на листата във Варна Ерджан Ебатин.

" Квартал „ Аспарухово “ е стожер на Движение за права и свободи във Варна. Това е една от организациите, от които зависи резултатът ни на изборите във Варна

. И единствено ще напомня, че през 2005-та година, когато Движение за права и свободи оказа помощ да се построи джамия, резултатът на изборите за партията в кв. „ Аспарухово “ беше – 2800 гласа и никакви гласове за други партии. На 4-ти април би трябвало да повторим изборите от 2005-та година. Сега е моментът да застанете зад Вашата партия “, обърна се към симпатизантите Йордан Цонев.

„ Това са най-важните избори след 1989-та година и не инцидентно ръководителят на партията Мустафа Карадайъ го споделя на всяка една среща, тъй като е истина.

Най-важните избори са, тъй като би трябвало да промени курса и темпото на развиване. Трябва да дадем вяра и бъдеще на всички младежи. Трябва да им дадем работа и обучение и тъкмо в този момент е времето да ни се гласоподава доверие “, безапелационен бе зам.-председателят на Движение за права и свободи.

Цонев уточни, че точно Движение за права и свободи е партията, която е с хората в сложните моменти, като даде за образец тежкото наводняване от 2014-та година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР