През 2020 г. повече от 500 настоящи и бивши ученици

...
През 2020 г. повече от 500 настоящи и бивши ученици
Коментари Харесай

Ревю на албума The Last Dinner Party: Prelude to Ecstasy — богато украсен дебют попада сред шум и противоречия

През 2020 година повече от 500 сегашни и някогашни възпитаници на Bedales подписаха отворено писмо до британското частно учебно заведение, в което подлагаха на критика неналичието на преподаване за расата и расизма. Bedales, който коства до £43 000 на година, наподобява не е бил прекомерно припрян да отвори младите мозъци към тематиката за систематичното неравноправие.

Един от подписалите се беше артистът на The Last Dinner Party, нашумелата нова английска група на момента. По пикантна подигравка, Абигейл Морис в този момент се оказва обект на обвинявания за редовно неравноправие. Този път изказванията се отнасят до класа.

Тя и нейните сътрудници от Last Dinner Party подписаха покупко-продажби с огромен лейбъл и огромна мениджърска компания, преди да пуснат ария. През 2022 година те получиха слот за поддръжка на шоу на Rolling Stones: най-ниската цена, само че въпреки всичко. Те завоюваха тазгодишната премия за изгряваща звезда на Brit Awards. Възходът на лондонския квинтет наподобява без изпитание – и това провокира противоположна реакция.

Има снайперски рецензии за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР