През 2013 г. за Ерген в популярното шоу в САЩ

...
През 2013 г. за Ерген в популярното шоу в САЩ
Коментари Харесай

Ето го доказателството, че любовта съществува и може да бъде срещната в шоу като Ергенът

През 2013 година за Ерген в известното шоу в Съединени американски щати е определен Шон Лоу - висок, рус, синеок, някогашен играч по американски футбол. По това време манията по " 50 нюанса сиво " е огромна и множеството участнички залагат точно на половите умения да го впечатлят.

" Аз просто не съм подобен човек. Затова започнах шоуто с в действителност смесени усеща ", признава Шон пред списание People след присъединяване си.
 
                             

Лоу счита, че нищо съществено няма да се получи от присъединяване му в риалитито, само че бърка грубо. Особено откакто вижда в шоуто да влезе Катрин Джудичи - графична дизайнерка с шведски и италиански корени. Брюнетката печели сърцето му от пръв взор.
 
                             

Но сред първото чувство и действителността има разлика. Катрин получава персонална среща с Лоу чак в петата седмица на риалитито, макар че преди този момент е измежду първите, които получават рози.

" Мислех си какъв брой би било готино един ден да си лежим на дивана в спортни екипи, да гледаме филм и да си поръчаме пица ", споделя Шон за мислите си по време на предаването.

Финалът на " Ергенът " е фантазия за всеки ефирен продуцент - Лоу получава сърцераздирателно писмо, в което Джудичи му разкрива възприятията си, и взема решение да падне на едно коляно.

И тъкмо това се случва. Шон предлага на Катрин с хубав пръстен на елитния бижутер Нийл Лейн, след което двамата се отдръпват в лични хотелски стаи.

" Осъзнах, че не мога да ѝ кажа " довиждане ".
 
                             

Девет месеца след края на шоуто тя му споделя публично " да " на шикозна сватбена гала, състояла се в Санта Барбара, Калифорния. Шест милиона фенове в Съединени американски щати следят сватбата по малкия екран.

Младото семейство се заживява в Далас. Днес те към момента са дружно. Катрин има лична компания за графичен дизайн и макар че с Шон имат три деца, тя не стопира да работи.

Не крият, че началото на брака им е било мъчно, тъй като медийното внимание към тях е голямо, а упованията били да се разделят всеки миг.

Тазгодишният сезон на американския " Ергенът " стартира в края на януари и Шон Лоу взе участие в предаването като персонален консултант на новия ерген - Зак Шалкрос.

" Знам какъв брой натоварващо може да е във формата. Затова споделих на Зак да се отпусне, да се любува и да не мисли за нищо друго ", изяснява на собствен ред Лоу, написа webcafe.

" В началото и аз смятах, че Катрин не е мой вид. После не я виждах като моя брачна половинка. И ето ни в този момент... ", изяснява Шон пред камерите на " Ергенът " в последния сезон.

Колкото до децата, Шон и Катрин Лоу са уверени, че три са изцяло задоволителни. " В дома ни е малко пренаселено, в случай че би трябвало да сме почтени ", майтапят се те в Инстаграм.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР