През 1979 г. британският астроном проф. Иън Никълсън (Ian Nicolson)

...
През 1979 г. британският астроном проф. Иън Никълсън (Ian Nicolson)
Коментари Харесай

Астрогенетичният модел на човека

През 1979 година английският астроном проф. Иън Никълсън (Ian Nicolson) разкрил, че слънчевият вятър, бомбардиращ радиационния пояс на Ван Алън, променя магнитното поле на Земята.

Според астрогенетичния модел личността на човек е генетично предопределена сега на зачеването. Дванадесетте типа персони са резултат от дванадесетте типа слънчева радиация. Според астрогенетиците позицията на планетите по време на зачеването и бременността може да въздейства върху точния миг на раждане, както и да модифицира развиването на личността.

Как Слънцето управлява плодовитостта: Теория за слънчевия хормон

През 1987 година доктор Рос Айди (Ross Aidey), който е бил началник на кабинета по времето на Рейгън, разгласява научна публикация, в която е потвърдил, че към 20 % от епифизните кафези при гълъби, морски свинчета и плъхове реагират на промени в посоката и интензитета на земното магнитно поле. Това от своя страна изменяло количеството на хормона меланин, който има мощно влияние върху биологичния часовник.

Предишни проучвания към този момент са посочили, че цикълът на биологичния темп при хората продължава 28 дни, което с безспорна акуратност дава отговор на 28-дневния интервал на ротация на Слънцето, гледано то Земята. Станало ясно, че слънчевата радиация освен предопределя човешката персона, само че управлява и държанието на живите организми още от момента на раждането.

Схема на въздействието на слънчевия вятър върху пояса на Ван Алън.

Ето го и процеса: слънчевата радиация, преминаваща през пояса на Ван Алън, се трансформира в модулиращи магнитни полета, които влияят непосредствено върху ендокринната система, а това кара епифизната жлеза да контролира отделянето на меланин през 28-дневния цикъл.

Терминът „ електрохимическа трансдукция “ показва процеса по преобразяване на магнитните полета в химически процеси. Оттам излиза наяве, че 28-дневният безоблачен цикъл контролира менструацията и плодовитостта при дамите. Ето по тази причина антични цивилизации като маите и египтяните почитали Слънцето като господ на плодовитостта.

Цялата книга с проучвания е налична на британски тук.

Ancient Explorers

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР