През 1955 година чартърният полет DC-4с изчезва от радарите и

...
През 1955 година чартърният полет DC-4с изчезва от радарите и
Коментари Харесай

Самолет-фантом пътува във времето вече десетки години

През 1955 година чартърният полет DC-4с изчезва от радарите и 37 години никой не бе разкрил нищо за него. Неизвестно от кое място обаче през 1992 година самолетът се появява още веднъж в небето.

На борда са пътували 57 души и 4 души екипаж. Самолетът е трябвало да измине дистанцията от Ню Йорк до Маями. По график е трябвало да кацне в 9.55 минути на 2 юли 1955 година, само че в същия ден самолетът е разгласен за липсващ.

В началото се считало, че самолетът е претърпял тежка повреда и избавителните екипи почнали да търсят парчета от летателния уред и телата на пасажерите. След дни на търсене не е открита и диря.

Неочаквано, 37 години след мистериозното си изгубване, самолетът се появил още веднъж край летището в Каракас, само че единствено след няколко минути като същински призрак самолетът още веднъж се изгубил от погледа на очевидците.

Видях този аероплан и чух гласа на водача, споделя дежурният на кулата от летището в Каракас - Хуан де ла Корте. Той счита и че всички хора на борда имат вяра, че годината към момента е 1955-та.

Прелитащият аероплан е видян от всички, работещи на пистите. Дори заместник-министърът на гражданската авиация във Венесуела има вяра, че е видял от дълго време изчезналия аероплан.

Дежурните на летището са докладвали, че радарите са се задействали с приближаването на чартъра, а от кулата са съумели да чуят Къде се намираме? Аз съм чартър 914 от Ню Йорк до Маями.

Оттам им дали отговор, че доближават летището в Каракас и ги попитали дали на борда им има злополучие, само че не получили никакъв отговор.

Това се случва на 21 май 1992 година, а чиновниците на летището прибавят и че са съумели да видят един от водачите, който размахвал директория. От тази директория паднало парче хартия, което се оказало календарче от 1955 година.

До през днешния ден не може да се открие разумно пояснение за случилото се, а с изключение на с календарчето паранормалното събитие може да се потвърди и от записаните диалози сред водача на чартърния полет и чиновниците на летището в Каракас.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР