Превземането на жизненоважни каузи като климатичните промени и човешките права

...
Превземането на жизненоважни каузи като климатичните промени и човешките права
Коментари Харесай

Явор Сидеров: Европа се срина, САЩ са на път, всичко е възможно - Топ новини


Превземането на жизненоважни дела като климатичните промени и човешките права от изпълнени с ненавист екстремисти, неуравновесени ню ейдж пост-хипита и комплицирани деятели от така и така топящата се междинна класа води до безспирни офанзиви против канона на европейското изкуство, философия и просвета.

Тези злополучни хора реализират единствено опустошение – на доверието в идеите, които сякаш пазят, на уважението към върхови достижения на човешкия талант, на това, което сплотява вместо да разделя хората. Разграждането на европейската цивилизация и загубата на самочувствие у хората на Стария континент върви редом с укрепването на авторитаризми и национализми на други места по света.

Ако залееш картина на Моне, китайците няма да спрат да убиват уйгури или да горят въглища. Ако събориш скулптура на Марк Твен, африканците няма да заживеят в благополучие. Сигналът, който чуват на всички места по света е: Европа се срина, Съединени американски щати са на път, всичко е допустимо. Експлоатацията на човек от индивида, расизмът и насилието над природата няма да свършат с края на европейската и американска доминация, в противен случай.

Друг е пътят, момчета и девойки, и той допуска потенциал, а не отпадналост и съзидание, а не съсипия.

Явор Сидеров,фейсбук

Превземането на жизненоважни дела като климатичните промени и човешките права от изпълнени с ненавист екстремисти,…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР