Превратът в служба Военна информация“ е на път да успее.

...
Превратът в служба Военна информация“ е на път да успее.
Коментари Харесай

Позор! Превратът във военното разузнаване е в ход, Пеевски командва, държавата мълчи

Превратът в работа „ Военна информация “ е на път да успее. Заместник началникът на военното разузнаване Янко Златанов, към този момент е утвърден на най-високо равнище в държавното управление за нов началник на службата, която преди седмица попадна под ударите на прокуратурата. Това става под напън от кръг в Движение за права и свободи, добил гласност като моделът #Кой, обявиха пред Фрог нюз лица, близки до службата и осведомени с проблема.
Според тях към този момент са подхванати ограничения и в командването на НАТО в Брюксел са известени за протичащото се в София. В пакта са известени също, че военният министър Красимир Каракачанов, водач на националистическата Вътрешна македонска революционна организация, евентуално е влязал с колаборация с Движение за права и свободи, с цел да се реализира преодоляването на службата. Самият факт, че Каракачанов не реагира при обвиняванията, отправени към настоящия и някогашния началник на военното разузнаване е доказателство за това. 504 позволява за класифицирана информация били издадени нелегално, разгласи прокуратурата. И добави, че сигналът е подаден от ДАНС. Започнало следствие за настъпили вреди за националната сигурност и възможни финансови нарушавания. Ако по този метод някой бе влезнал в Разузнавателното ръководство на Американската войска, щеше да бъде задържан или даже нещо по-лошо щеше да му се случи, разясняват осведомени с тайните служби на партньорски страни.

Това е неуместно! Допуските са издавани от върховен чиновник, който има право да го прави. Освен това са издадени на хора от службата, тъй че нищо не е могло да " изтече ", камо ли да има вреди за страната, безапелационни са спецовете. Целта е замяна на управлението и преодоляване от подозрителен политически кръг. Те са омерзени от дейностите, подхванати към една от най-секретните и самостоятелни до този миг от политически ползи работа.

Превратът, тъй като това е същински прелом - безочлив и жесток, - е дирижиран от външна работа, която десетилетия е определяла политиката ни в тази област. Оттам не просто се намесват във вътрешните ни работи, само че и диктуват какво да се прави с някои от най-тайните структури, считат още източниците ни,.

Намесата на ДАНС е вмешателство на една работа в работата на друга, което е нонсенс като деяние по целия свят. Тук се прави в услуга на мафиотизиран кръг, не крият разочарованието си специалистите. Те са изумени от мълчанието на премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев.

Според тях процесът на завладяване на службата почнал още след освобождението на Йордан Бакалов като неин началник преди три години. След това почнали попълзновенията, а през 2018 година се стигнало до назначението на Янко Златанов за зам.-шеф на службата. Той бил кадър на полицията, по-късно работил в ДАНС и оттова спуснат в СВИ. Такова „ втурване “ с аргумента, че ще дава отговор за сигурността, е цялостен парадокс. Освен това за него се говорело, че се е срещал нееднократно с депутата-олигарх от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Дори да става въпрос за клюки, самият факт, че ги има в общественото пространство, значи, че има някакво учредения за тях, разясняват нашите източници. Според тях било явно, че Пеевски стои зад офанзивите, с дейното подпомагане на ДАНС и прокуратурата, само че всички си затваряли очите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР