Превръща ли се Варна в арена на мафиотска война?Според Нова

...
Превръща ли се Варна в арена на мафиотска война?Според Нова
Коментари Харесай

Мафиотска война във Варна? След убийството е опожарен и автомобил край Св. Св. Константин и Елена

Превръща ли се Варна в сцена на мафиотска война?

Според " Нова Варна " е стреляно дълготрайно. Трима души са обвинени и се търсят. Те са избягали в посока към " Виница ".

Убийство е станало нощес в региона на курорта Св. св. Константин и Елена.

Убит е задграничен жител. Все още не се показва от каква народност.

За случая потвърдиха и от полицията. Сигнал за случилото се е подаден в 20:13 часа. Жертвата е 52-годишен задграничен жител. Извършителят към момента не е открит.

В същия регион, на ул. " 29-та " (пресечка на пътя за кв. " Виница " ) към 20-20:30 часа е бил опожарен и автомобил, съобщи още Moreto.net

По непотвърдена информация, автомобилът е с румънска регистрация.

От полицията не потвърдиха, само че и не отхвърлиха двете събития да са свързани.

Под управлението и надзора на Окръжна прокуратура – Варна се прави следствие на осъществено ликвидиране в к.к. Св. св. Константин и Елена. Образувано е досъдебно произвеждане по член 115 от Наказателен кодекс.

Сигнал за мъж в безпомощно положение на улица до кооперация в курорта е подаден вечерта на 8 юни 2023 година. Извършен е оглед на местопроизшествието, процесуалните дейности по случая текат и все още. Назначена е съдебно-медицинска експертиза за изясняване аргументите за гибелта на мъжа. Неговата идентичност е открита – той е на 52 години и е непознат жител.

Работата по случая продължава, обясняват се обстоятелствата и събитията към случилото се. Работи се по всички вероятни версии за определяне авторството на действието.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР