Превозвачите в Търговищко подкрепят колегите си, но не протестират ефективно.

...
Превозвачите в Търговищко подкрепят колегите си, но не протестират ефективно.
Коментари Харесай

Превозвачите в Търговищко подкрепят колегите си, но не протестират ефективно

Превозвачите в Търговищко поддържат сътрудниците си, само че не стачкуват дейно.

„ Работим в сложни условия, само че персоналния интерес не трябва да надвива над публичния, изключително в дребни обитаеми места като нашите “, сподели шефът на компания „ Омуртаг транс “ Ердоан Ахмедов.

Фирмата реализира публични транспорти на територията на две общини - Омуртаг и Антоново. По думите на Ахмедов хората разчитат на тях и ще е безконтролно от страна на екипа да ги остави без транспортни връзки, още повече, че огромна част от клиентите на компанията са хора с ниски приходи и без персонални коли, които не могат да си разрешат да употребяват услугите на таксита.

Най-големият транспортьор в община Търговище - „ А-тур “, също няма да стопира работа . Фирмата извършва съвсем 90 на 100 от линиите в града, с техни рейсове се извозват и служащи от стъкларските фабрики край Търговище.

Дневно сред 30-33 рейса транспортират промените, ангажирани в заводите, с цел да ги придвижат до домовете им - някои от тях и отвън област Търговище, сподели дежурният диспечер. 

Категорични са, че в случай че спрат работа, в регионалния град ще настане безпорядък. Заради това поемат отговорността си към клиентите, макар че са съгласни с настояванията на протестиращите. 

Фирма „ Търговище автотранспорт “, която транспортира най-вече възпитаници и чиновници на две локални компании, също продължава работа, само че са солидарни с протестиращите си сътрудници. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР