Превозвач по линията София - Пловдив - Свети Влас за

...
Превозвач по линията София - Пловдив - Свети Влас за
Коментари Харесай

Пак возят пътници в автобус с пукнато стъкло

Превозвач по линията София - Пловдив - Свети Влас за повторно в границите на месец транспортира пасажери в рейс с пукнато челно стъкло. От компанията разясниха, че прозорецът се е спукал по време на пътуването, оповестиха от bTV.

Дъщерята на семейство Иванови се качва на вечерния рейс за Пловдив в неделя. Вижда пукнатината на предния прозорец, която към този момент са на автомагистралата и се обаждана майка си.

" И в случай че предишният път пукнатината е била доникъде т.е. пред погледа на водача, то този път пукнатината беше открай до край. Всичките им предни стъкла несъмнено са счупени или се чупят през ден ", разяснява Маруся Иванова.

В двата случая става въпрос за разнообразни коли на компанията. И преди двайсетина дни, и в този момент обяснението на превозвачите е, че стъклото се е спукало, откакто рейсът излиза от гаража изправен.

И тогава и в този момент Маруся Иванова подава сигнали до всички институции виновни за контрола на рейсовете по пътищата - резултат досега няма.

Автобусът не можело да бъде сменен преди да завърши курса, разясниха от " Юнион Ивкони ". В противоположен случай пасажерите трябвало да стоят и да чакат на пътя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР