Преводи делят Роналдо и Левски от историческата сделка с Ростов.

...
Преводи делят Роналдо и Левски от историческата сделка с Ростов.
Коментари Харесай

Левски е пред исторически трансфер

Преводи разделят Роналдо и Левски от историческата договорка с Ростов. „ Сините ” би трябвало да получат 2 млн. евро за крилото си. Така бразилецът ще влезе в Топ 3 на най-големите прехвърляния, които са правени на „ Герена ”, нищо че цялата сума няма да може да стигне до родния клуб, а 65% от тези пари.

На “Герена ” пък към този момент са му намерили заместител, който при положително стичане на събитията ще се причисли към отбора най-късно в събота.

Преди Роналдо ще бъдат единствено Георги Иванов, който бе продаден за 4,1 млн. на Рен, а втори към този момент е Гарра Дембеле със своите 2,2 млн. евро във Фрайбург. Третото място до този миг държеше Николай Илиев, чиято продажба в Болоня се прави оценка на 1,8 евро, написа “Мач Телеграф ”.

Със сигурност Роналдо ще бъде номер 1 измежду бразилците на „ Герена ”. Преди него единствено Жоазиньо съумя да докара милион за Левски. И това още веднъж стана посредством договорка с съветски клуб – Краснодар. Той даже се трансформира в легенда там и се снабди с съветски паспорт.

В Русия, само че за 500 000 евро, бе продаден и Жеан Карлос. Купи го Амкар Перм, чийто треньор по това време бе Димитър Димитров – Херо. Далеч по-неизгодно бяха продадени Зе Соарес – 350 000 евро на Металург Донецк, както и Паулиньо.

Последният си потегли против скромните 300 000 от Хор Факан, откакто на “Герена ” бяха притиснати и трябваше незабавно да се отърват от играчите с огромни заплати, а и да си обезпечат свежи средства през зимата на 2021 година, а малко по-късно акциите се оказаха в Наско Сираков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР