Преведохме американския закон за чуждестранните агенти, но не го внесохме

...
Преведохме американския закон за чуждестранните агенти, но не го внесохме
Коментари Харесай

Костадин Костадинов поиска закон за чуждестранните агенти

Преведохме американския закон за задграничните сътрудници, само че не го внесохме в досегашния парламент, тъй като той евентуално нямаше даже да бъде позволен до дневния ред. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Позицията, която изрази с тези думи, е, че в България следва да работи подобен закон.

Изрично Костадинов приказва за американски закон и имаше повтаряне на няколко пъти по какъв начин в Съединени американски щати имало такова нещо, само че подобен закон има в Русия. Той беше признат преди години и касаеше преди всичко неправителствените организации, само че откакто съветската войска нахлу в Украйна, законът беше променен: Кремъл стяга законодателството против " задграничните сътрудници ".

На специфична конференция за образец за какво се желае подобен закон беше посочена " Америка за България ". Относно съветският закон и следствията от него нямаше мнения и образци. Но водачът на " Възраждане " и хората, които бяха дружно с него, подчертаха категорично, че би трябвало да има цялостна бистрота защо се харчат пари от непознати фондации в България - без значение дали американски, съветски или турски.

В ревюто на тезата обаче стана ясно, че има задоволително обществени данни коя фондация какъв брой пари дава. А бърз обзор особено на уеб страницата на " Америка за България " демонстрира, че там има доклад на дадени пари за съответни планове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР