Превъртаме, когато се качим зад волана – едното, че си

...
Превъртаме, когато се качим зад волана – едното, че си
Коментари Харесай

Илия Пчеларов: Превъртаме, когато се качим зад волана

Превъртаме, когато се качим зад кормилото – едното, че си самичък в колата и всеки като не му хареса нещо на пътя, стартира да псува, това е общоприетоо, по този метод изразяваш моментна страст, и с колата си доста по-бърз, в сравнение с пешком и можеш да направиш доста повече бели. Това сподели в предаването „ 120 минути” потърпевшият при последния побой на пътя Илия Пчеларов.

На въпроса за какво е реагирал на експанзията, той сподели, че в противоположен случай това би означавало да одобри експанзията като се помири с нея и по този метод да затвърди навика, че си мълчим и траем, и нищо не можем да създадем.

Нямах подготовка да се удрям, бяхме се провокирали за някакъв спор, добави той.

Нарекох го мутра, тъй като е нарицателно за този вид хора, които непосредствено потеглят с експанзия и стартират да заплашват с думи.

Той стартира да псува и да пита какъв си ти, какво искаш, бе, а в действителност, той е наглият, добави Илия Пчеларов.

По думите му нещата са се трансформирали единствено незадълбочено спрямо 90-те години. " Имаше някакъв интервал, в който влязоха в някакви легални бизнеси, само че в този момент още веднъж излизат на повърхността ", счита той.

Мъжът сподели, че не е видял някой от близките да реагира на побоя.

„ Свърза се с мен една жена, тя се е обадила на служителя на реда, който в следствие пристигна да ни разтърве, значи тя е взела отношение, макара че като жена тя не може да се намеси”.

--> Пчеларов добави, че, има две деца, на 6 и на 8 години, и, в случай че те и брачната половинка му са били в колата, е нямало да излезе да се бие.

„ Нямаше да отвръщам по този начин, нямаше да изляза и да вляза в пердах, когато децата ми са там, тъй като не желая те да гледат такива неща и поради риска и за тях”.

Той добави, че служителите на реда са били доста професионални, не са взели отношение, тъй като това не им е работата. Разпитали са ги, взели са им документите и са им споделили, който има искания, да подаде тъжба в Трето районно ръководство.

Пчеларов се занимава с дребен частен бизнес – търговия с натурални артикули.

„ Откакто съм на този свят – ние живеем в някаква тирания – едно време беше диктатурата на пролетариата, през днешния ден е страната на мутрите, само че ние не можем да просперираме, способните хора не могат да напредват, да работят нормално”, сподели той.

Трябва да погледнем и себе си, освен да сочим с пръст – този бил мутра. Казах го, тъй като той е характерен представител на този нрав, само че от време на време го има и в нас, добави Илия.

Заяви, че не съжалява за нищо и, че няма какво да каже на агресора, тъй като, каквото и да му каже, той няма да се промени, „ само че, в случай че реши да размишления, това ще е хубаво, тъй като по този начин не се прави”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР