Престижното домакинство на елита в кикбокса стартира в четвъртък 18

...
Престижното домакинство на елита в кикбокса стартира в четвъртък 18
Коментари Харесай

Предстои зрелищната Европейска купа по кикбокс в Пловдив

Престижното домакинство на елита в кикбокса започва в четвъртък 18 април и ще завърши в неделя 21 април 2024г.

Европейската купа по кикбокс ще се организира в зала „ Колодрум “ в град Пловдив, а уредници на събитието са спортните клубове „ Стар тийм “ от гр. София и „ Бултрас “ от гр. Пловдив, взаимно с Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай.

Това е последната Европейска купа за тази година от общо четири включени в календара на Световната федерация по кикбокс „ WAKO “.

Получаването на домакинство на сходен конгрес е голямо самопризнание за България и допуска цялостно доверие от страна на Световнатна федерация към нас.

До момента 1953 са подадените поръчки за присъединяване в Пловдив от 110 клуба и 21 страни. Срещите ще се изиграят на 8 татмита и 2 кръга.

Страната ни ще бъде показана от 710 кикбоксьори във всички възрасти, категории и стилове.

Състезанието започва в петък от 10.00 ч. с квалификации, а формалното разкриване ще бъде в събота 20.04.2024г. по време на полуфиналите.

„ Това е голяма чест за нашата федерация. Благодарен съм, че имаме опцията да се потвърдим като съвършени уредници и водеща мощ в кикбокса. Пожелавам доста златни медали на нашите бойци, а от наша страна поддръжката ще е ежеминутна “, това съобщи президента на БККМТ Галин Димов, ден преди началото на Европейската купа по кикбокс в пловдивската зала „ Колодрум “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР