Престижните международни призове Камион на годината, Ван на годината и Международна награда

...
Престижните международни призове Камион
на годината, Ван на годината и
Международна награда
Коментари Харесай

Международните награди за Автомобили за работа 2020 в България

Престижните интернационалните призове Камион на годината, Ван на годината и Международна премия за пикап бяха връчени на българските представители и вносители на отличените марки на специална гала-вечер в Рейнбоу Плаза, София, на 21 февруари 2020 година Отличията бяха връчени от българските представители в международните журита.

Международните призове Камион на годината 2020, Ван на годината 2020 и Международна премия за пикап 2020 бяха обявени и връчени на производителите на специални церемонии през ноември 2019 година в Лион по време на международното изложение Solutrans.

С премията Международен камион на годината 2020 е отличен новият Mercedes-Benz Actros. Статуетка и плакет в България получиха Ролф-Юрген Заерле – основен изпълнителен директор на Силвър Стар Моторс и Александър Бабанин – изпълнителен директор на Силвър Стар Моторс, генерален дистрибутор на Mercedes-Benz за България.

Гамата Ford Transit Custom Hybrids е отличена с наградата Международен ван на годината 2020. Наградата в България получи Калина Мечкова, PR и маркетингови връзки за Ford в Мото Пфое, формален вносител на Ford за България.

Новият Ford Ranger е притежател на Международната премия за пикап 2020. Трофеят бе връчен на Калина Мечкова, PR и маркетингови връзки за Ford в Мото Пфое, формален вносител на Ford за България.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР