Престъпник наряза момиче 400 пъти и беше пуснат.Това не зависи

...
Престъпник наряза момиче 400 пъти и беше пуснат.Това не зависи
Коментари Харесай

Илияна Йотова:Правителството се е превърнало в символ на разделението на българския народ

„ Престъпник наряза момиче 400 пъти и беше пуснат.Това не зависи от разделянето на Висш съдебен съвет на две колегии. Любопитната тематика е Прокуратурата и дали увеличавайки политическата квота някой желае да се бетонира във властта вечно, или в действителност се цели отчетността на Прокуратурата. “ Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова в ефира на bTV.

„ Защо тези 166 подписа, които са събрани, бяха показани единствено от ПП-ДБ? Защо ги нямаше представителите на останалите политически партии? Голямата тематика за наложителната смяна в Българската конституция стартира президентът Радев през есента на 2019 година Основната полемика за измененията в Конституцията би трябвало да бъде в Народното събрание. Само доскоро имахме предложение единствено на Движение за права и свободи. Някакви нахвърляни хрумвания в неделя на друга конференция. Президентът ще откри най-подходящият миг, в който ще предложи това, до което достигнахме като заключения, на консултациите през 2019 година “, разяснява тя.

Йотова счита, че побоят на български момчета: почитатели на „ Левски ”, в Скопие е част от съзнателна политика от страна на РСМ към наши жители.

„ Необяснимо е за какво втори ден под никаква форма външното ни министерство не реагира. Най-малкото е да се изивка посланикът на България в Скопие, с цел да знаем информацията от първа ръка, да зададем нашите въпроси. Трябваше да се погрижим за това ранено момче и да му осигурим качествнео опазване на здравето. Въпросът е за какво формалните управляващи не взеха ограничения още когато стана палежа на нашия клуб в Битоля “, добави вицепрезидентът.

Според нея, датата 24 май би трябвало да бъде изпълнена със наличие. Йотова счита, че актуалното държавно управление има един максимален грях, а точно, че се е трансформирало в знак на разделянето на българския народ. Вицепрезидентът мисли, че кабинетът има потребност от социална индулгенция поради странната коалиция, която образува в Народното събрание. А това е и повода за „ акцията против президента Румен Радев “.

Правителството се е трансформирало в знак на разделянето на българския народ

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР