Престъплението, извършено от Омар Мохамад Али Аднан, е фрапантен удар

...
Престъплението, извършено от Омар Мохамад Али Аднан, е фрапантен удар
Коментари Харесай

Омар е увеличил скоростта на автобуса непосредствено преди удара

" Престъплението, осъществено от Омар Мохамад Али Аднан, е очевиден удар против държавността. Това съобщи през днешния ден дежурният прокурор по делото Димитър Узунов. 

Гранични служители на реда са опровергали изказванията му, че се е опитал да спре, с цел да избегне удара. Напротив - открито е тъкмо противоположното, че е нараснал скоростта директно преди удара с автомобила. Това демонстрира предумисъл. 

По-рано през днешния ден българинът, който беше арестуван за това, че е продал рейса на трафикантите от злополуката в Бургас, при която починаха двама служители на реда, беше освободен. 

Иван Попов е от Харманли и е притежател на хранилище за продажба на бракувани рейсове. Той е освободен заради липса на задоволително доказателства против него.

„ Това закононарушение не го направих съзнателно. Когато слязох след моста, натиснах спирачка, само че не стана нищо. Нямах спирачки. Признавам се за отговорен, само че съм малолетен и апелирам за по-лека мярка ", сподели Омар в съда.

Омар Мохамад Али Абдан поясни, че е роден на 21 март 2007 година Младежът е необразован, не може да чете и написа. Семейството му е в Турция, до момента в който той е обитавал в бежански център в Харманли.

Досега Омар два пъти е напускал бежанския център, без да уведоми. При едно от завръщанията си влезнал в спор с новонастанени бежанци от Сирия, тъй като ги предизвестили да не търгуват с цигари. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР