Престъпление е да влачиш човек, както бе заснето и излъчено

...
Престъпление е да влачиш човек, както бе заснето и излъчено
Коментари Харесай

Полицаи нямат право да носят боксове и да влачат хора, посочва адвокат

”Престъпление е да влачиш човек, както бе снимано и излъчено един служител на реда да влачи момче към колоните на Министерски съвет .
обясни пред Нова телевизия адв. Марин Марковски.
 Пореден роман за жесток полицейски произвол във Фейсбук Пореден роман за жесток полицейски произвол във Фейсбук
Това е синът на близки другари, който преди две години приключи образованието си в Англия и се завърна в България, тъй като искаше да живее...
Протестът е свещено и демократично право и е в основата на демокрацията. Той е на мнение, че и това е пътят към по-доброто.
" Няма закононарушение без следи, това е златен принцип в криминалистиката. Всяко закононарушение може да бъде потвърдено, безапелационен е Марковски и добави, че по закон. Той носи отговорност за това, няма право да го държи. В случая министъра би трябвало да го уволни дисциплинарно ", изясни той.
" Полицията не може да разпръсква протест по закона за събранията. Ако се появи с водно оръдие и го употребява - то това е непозволено ", счита Марковски.
" Опитът да се влезе в Народното събрание – това е неразрешено от закона за митингите и събранията, както и от разпоредбите, свързани с публичния ред. Това като демонстрация може да е разбираема психически, само че законът го не разрешава.
 Българска майка: Проклинам тези, които изгониха децата ми, а в този момент бият и унижават младежите Българска майка: Проклинам тези, които изгониха децата ми, а в този момент бият и унижават младежите
Когато огромният ми наследник отпътува за Щатите не заплаках. Мислех си - ще иде, ще види и ще се върне. Но той не се върна, взе решение да оста...
Полицията в този случай има право да използва и мощ, и помощни средства. В закона се споделя, че силата би трябвало да е пропорционална на това, в каква степен е нарушен публичния ред " , изясни юрист Марковски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР