Пресслужбата на Апелативен съд – Варна припомня, че Али е

...
Пресслужбата на Апелативен съд – Варна припомня, че Али е
Коментари Харесай

За трети пореден път Али се опита да излезе от ареста, но пак не го огря

Пресслужбата на Апелативен съд – Варна напомня, че Али е в ареста от 6 месеца. Привлечен е като обвинен при започване на ноември предходната година, откакто е било открито, че държал, с цел да популяризира доста количество наркотични субстанции – 320гр. марихуана и 1.95гр. амфетаминопроизводни.

За трети следващ път Али се пробва да излезе от ареста и за следващ път съдът не намира учредения, с които да промени мярката му за неотклонение. Няма спор, че събраните в хода на следствието материали обосновават догатката, че обвиненият е съпричастен към закононарушението, което е с висока степен на социална заплаха и е тежко, съзнателно по смисъла закона. Апелативният съд споделя за следващ път  първоначалния си извод, че е действителна заплахата Али да извърши закононарушение. Той е продавал дрогата дълготрайно време от вкъщи си в с.Каменар, в който отглеждал 4-те си деца.

Припомняме, че повече от 15 са били сигналите по тази причина, че продава дрога включително и на малолетни. Прокуратурата през днешния ден напомни и събитието, че безработният мъж нямал други източници на приходи с изключение на тези, от продажбата на опиати. Обвиняемият е престъпно проявен, в предишното е бил осъждан и макар, че е оправдан по право съдът намира, че е налице заплаха мъжът да извърши закононарушение или да се укрие.

Определението на Варненския апелативен съд, с което се удостоверява най-тежката мярка за процесуална насила взета по отношение на Али А., разследван за владеене на огромно количество марихуана и амфетамини, предопределени за разпространяване не предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР