Прессекретарят на Южното регионално управление на Държавната гранична служба на

...
Прессекретарят на Южното регионално управление на Държавната гранична служба на
Коментари Харесай

Страшен скандал в Украйна! С тази държавна служителка

Прессекретарят на Южното районно ръководство на Държавната гранична работа на Украйна Иванна Плантовская се забърка в заплашителен скандал, написа УНИАН.

Докато на територията на родната ѝ страна не престават се водят тежки сражения, лицето на институцията не стопира да показва разточителен метод на живот в обществените мрежи.
-->
В профила си младата дама постоянно качва фотоси от първокласни курорти, екзотични и забавни дестинации, като демонстрира и скъпи придобивки.

Последните фрагменти са от Франция, където хубавицата най-вероятно е посрещнала новата година. На няколко от тях тя театралничи на фона на Айфеловата кула в нищожен тоалет.

Иванна е качила и кадър на бляскав " Мерцедес ", на чиято регистрационна табела написа " IVANKA ".

В профилите на младата дама има и много по-палави фотоси. Някои даже се майтапят, че Южното районно ръководство на Държавната гранична работа е въвело нови условия към чиновниците си. След като фотосите на Плантовская се завъртяха в мрежата, тя побърза да заключи профилите си.

Това обаче не съумя да я избави от абсурда, тъй като десетки нейни фотоси и видеа, които до в този момент обилно споделяше, заляха медиите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР