Прессекретарят на руския президент - Дмитрий Песков - е описал

...
Прессекретарят на руския президент - Дмитрий Песков - е описал
Коментари Харесай

Песков разказа как боледува от коронавируса

Прессекретарят на съветския президент - Дмитрий Песков - е описал хода на болестта, откакто беше приет в болница с позитивен тест за ковид. Според него първоначално се е разболял един от сътрудниците му и от 1 май е трябвало да бъде в самоизолация.

Говорителят на Кремъл е разказал, че в първия ден след откриването на ковид той не е имал признаци на болестта, само че по-късно температурата му се е повишила. „ И Таня (съпругата на Песков Татяна Навка - бел.ред.) също се разболя, температурата й беше още по-висока. Два-три дни лежахме у дома. Температурата беше към 37,4 денем и 37,8 през нощта “, споделил Песков.

Според прессекретаря на президента, той е бил диагностициран с двустранна пневмония. „ И има още една специфичност обвързвана с това, че не COVID-19, а организмът изяжда белия дроб “, споделил той.

На въпрос за тактиката на лекуването Песков отговори, че лекарите знаят какво да вършат. „ Има цялостна взаимопомощ във връзка с шерване на технологии и протоколи за лекуване. С това се занимават доста знаещи хора “, добавил Песков.

На 12 май стана известно, че Дмитрий Песков и брачната половинка му, фигуристката Татяна Навка, са се заразили с ковид. Съпрузите са в болница под наблюдаване на лекарите, като съгласно Навка " с тях всичко е наред ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР