Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков коментира, че

...
Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков коментира, че
Коментари Харесай

Песков: Унищожаването на националистическите батальони в Украйна е първостепенна задача

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков разяснява, че унищожаването на националистическите батальони в Украйна е главен приоритет, предава

" Основното нещо е да се освободи Украйна от тези националистически батальони. Операцията продължава и дилемите, които стоят, са добре известни. Те би трябвало да бъдат изпълнени и ще бъдат изпълнени. Не би трябвало да има подозрения ", добави още представителят на Кремъл.

Песков означи, че „ където националистическите батальони не вземат за заложници цивилното население, където тези националистически батальони не стрелят по обществени обекти, там се открива кротичък живот “. „ И на тези места, където националистическите батальони вършат това, което споделих, се води яростна битка и там всички те подлежат на заличаване “, съобщи Песков.

На 24 февруари Путин, в отговор на молбата на водачите на републиките на Донбас за помощ, разгласи специфична военна интервенция в Украйна, чиято цел е денацификация и демилитаризация на страната. ДНР и ЛНР започнаха интервенция за освобождение на своите територии, които бяха под контрола на Киев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР