Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер във вторник избегна въпрос

...
Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер във вторник избегна въпрос
Коментари Харесай

KJP избягва въпрос за психичното здраве на Байдън, след като той твърди, че наскоро се е срещнал с отдавна починалия френски лидер

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер във вторник избегна въпрос по отношение на психическото и физическото здраве на президента Байдън откакто президентът наподобява обърка френския президент Еманюел Макрон с френския президент Франсоа Митеран, който е мъртъв от съвсем 30 години.

Гафът пристигна по време на акцията в Лас Вегас в неделя. Президентът си напомни среща, която имаше с Макрон на срещата на върха на Г-7 в Англия, малко откакто той пое Белия дом през 2021 г. 

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер приказва по време на всекидневен брифинг за вести в Залата за конференции на Джеймс С. Брейди в Белия дом на 6 февруари 2024 година във Вашингтон, окръг Колумбия. (Алекс Уонг/Гети изображения)

Но вместо Макрон Байдън изпусна името на „ Митеран “, който беше президент на Франция сред 1981 и 1995 година и умря през 1996 г. 

Питър Дуси от Fox News във вторник се запита по какъв начин президентът може да убеди огромни групи от гласоподаватели,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР