Преслава за пореден път хвърли в догадки феновете си. Оказа

...
Преслава за пореден път хвърли в догадки феновете си. Оказа
Коментари Харесай

Пълна мистерия! Преслава гори, но не се поти СНИМКИ

Преслава за следващ път хвърли в догадки почитателите си. Оказа се, че изпълнителката на " Да гори в обич " има редкия гений да не се поти.

Наблюдателни почитатели разкриха, че в две поредни вечер брюнетката, която неотдавна стана майка на момиченце, върви с една и съща рокля, написа " Хот Арена "

Още от четвъртък, до момента в който е имала присъединяване в паметна чалготека в Студентски град, хубавицата е нахлузила черна рокля, необятна в коремната област, само че за сметка на това – късичка. Партито е траяло до 6 сутринта. На идващия ден е пяла в оборотно заведение в центъра на София, което също е откарало до към 6 сутринта и на което фолк любимката е била със същата одежда.

„ Не се ли поти в препълнените клубове, където градусите от присъстващите са доста високи? “, пита почитател на изпълнителката. Очевидно потните жлези на фолк фурията са много спестовни откъм секреция или пък звездата пере всеки ден роклята си, с цел да бъде още веднъж чиста и спретната за идващото й следващо присъединяване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР