Преслава разкри от какво се е отказала, за да има

...
Преслава разкри от какво се е отказала, за да има
Коментари Харесай

Преслава разкри как е отслабнала

Преслава разкри от какво се е отказала, с цел да има съвършено тяло и прелестна визия. Фолк звездата пусна занимателно клипче в ТикТок, на което се вижда, че е в заведение и е поръчала парче вкусна торта.

Певицата взема в ръце чинията, оглежда сладкото прелъщение от всички страни помирисва го и въздиша: “Малееее….Ммммм… Да, но сладкото единствено го миришем! ” После тя оставя  настрани чинията с торта, правейки замечтана физиономия.

Разиграната обстановка, показваща пред какви “изпитания ” е изправена жена на диета, провокира стотици реакции и мнения, в които фенки за изпълнителката споделят, че са изпадали в сходна алтернатива дали да вкусят сладки лакомства или да успоят в името  на положителната си форма.

“Аз веднъж помириша ли го, няма прекъсване! ”, “Аз като го помириша и изчезва ”, “Аз със моята кето диета дори не го и поглеждам ”, “И аз по този начин, Преси, доста рядко, само че се блазня от време на време. Признавам си ”, “Да, но звезда номер едно в България ” – гласят някои от споделените отзиви.

В момента певицата се намира в Дубай и сподели първи снимки, на които се вижда по какъв начин си прекарва своята почивка там.

Видео:
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР