Преслава никога не е имала комплекси да се показва лъскава

...
Преслава никога не е имала комплекси да се показва лъскава
Коментари Харесай

Ето я Преслава без грим

Преслава в никакъв случай не е имала комплекси да се демонстрира лъскава и направена. Единственото, което не харесваше, беше огромният и крив нос, който неотдавна поправя и това я направи жертва. Иначе суетата не е нейна природа. Последната й фотография в обществените мрежи е доказателство за това. Топ звездата се пусна без капка грим и завоюва стотици похвали за естетсения си тип. „ Не ти би трябвало грим, с цел да си красива” и „ Най-красивата певица”, разясняват възторжено нейните фенове.

Преслава не скри своята наслада от позитивните мнения. А нейни фенове означават обстоятелството, че любимката им не е трансформирала характера си от началото на кариерата до момента и си остава все по този начин земна. Именно това я прави и толкоз обичана. Подобно на Софи Маринова, Преслава също не показва безценен и бляскав живот, написа Шоу Блиц.



Противно на колежките си, които се снимат с най-лъскавите международни дизайнерски сбирки, почиват на екзотични острови и се хранят в най-скъпите заведения за хранене, Преслава постоянно пуска фотоси и видео от най-обикновени разходки в планината. Певицата постоянно обръща внимание на феновете си, като включва онлайн чат с тях и им позовлява да й задават въпроси. Не инцидентно към този момент 15 години няма кой да я събори от върха.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР