Преслава и Галена отново се изправят в тежка битка една

...
Преслава и Галена отново се изправят в тежка битка една
Коментари Харесай

Преслава и Галена пак се борят за певица на годината

Преслава и Галена още веднъж се изправят в тежка борба една против друга!



Приятелки в предишното и съпернички в сегашното, двете изпълнителките водят студена война през последните години. Класацията за най-хубава чалга певица на 2022 година дава опция на Преслава и Галена за следващ път да потвърдят коя е най-хубава.

След като " Пайнер " и телевизия " Планета " се отхвърлиха да награждават най-хубавите си реализатори, самодейността за спечелилите се пое от профилирания уебсайт " Сигнал ".

Гласуването, което се организира онлайн, сега е в краен стадий. До финала доближиха пет чалга певици - Анелия, Галена, ДесиСлава, Емилия и Преслава. Във формата за гласоподаване би трябвало да подредите изпълнителите съгласно вашите желания, като е наложително да посочите кой от тях да е на първо, кой на второ и кой на трето място. Гласуването във финалния стадий завършва на 5 февруари в 23:59 часа.

Предварителните упования са, че Емилия и ДесиСлава нямат огромни шансове за успех, като само Анелия може да се направи непредвидения разбърквания в призовата тройка. Така че всички погледи са ориентирани към Преслава и Галена, както беше и на огромните концерти в НДК, когато се раздаваха статуетките за певица №1.

Финалистите при мъжете също са доста съществени имена - Азис, Галин, Константин, Меди и Фики , като при тях е надалеч по-трудно да бъдат откроени любимци. Азис, Константин и Фики са потвърдени имена, само че младите харесват повече Галин и Меди, тъй че борбата ще е безмилостно жестока.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР