Преслава бе една от певиците, които доскоро не бяха посегнали“

...
Преслава бе една от певиците, които доскоро не бяха посегнали“
Коментари Харесай

Зрителите приплакаха: Какво стори със себе си, Преслава?

Преслава бе една от певиците, които до неотдавна не бяха „ протегнали ръка “ на себе си

Нещата се промениха радикално, когато тя стана половинка на селския предприемач Павел Лазаров. Дали поради него, дали тъй като всичките й колежки са „ прехласнати “ по пластичните корекции, само че и Преси лудна по тях.

Само че към този момент тези пластични интервенции по-скоро се „ гаврят “ с нея, уверени са феновете от снощния лаф на „ Като две капки вода “. Там камерите „ пипнаха “ Преслава и я демонстрираха в светлина, която по никакъв начин не е приятна и не беше благосклонна към певицата.

Защото в мрежата може да използваш десетки хитринки с фотошоп и програмки да се разкрасиш, само че онлайн това е невероятно. Заради същинската си визия Преслава си навлече гнева на публиката, от някои от които може да ти се завие свят. Те не бяха по никакъв начин ласкави към обичаната певица, а безусловно са шокиращи.

„ Преслава, престани, по този начин си залитнала по тези пластични корекции, че си замязяла на маймуна “, „ Вместо да се подобряваш, ти наподобяват искрено много зле “, „ Повече не лягай под ножа, тъй като може да си докараш противоположния резултат “, са единствено част от рецензиите към Преси поради пристрастеността й към хирургическите намеси по лицето си.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Преслава Като две капки вода пластични операции маймуна
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР