Преслав Боруков подсили Арда. Нападателят разтрогна в събота с Локо Пловдив

...
Преслав Боруков подсили Арда.
Нападателят разтрогна в събота с Локо Пловдив
Коментари Харесай

Разкритие: Арда взе изгонен от Локо

Преслав Боруков укрепи Арда.

Нападателят разтрогна в събота с Локо Пловдив и мина при кърджалийци като свободен сътрудник, написа „ Тема Спорт “.

Той се е появил на лагера на сините в Момчилград още в събота вечерта. В петък стана ясно, че Боруков не е в групата на черно-белите за лагера в Турция и е поискал да приключи връзките си с клуба по взаимно единодушие. Той имаше контракт за още година и половина.

„ Локомотив Пловдив разтрогна по взаимно единодушие с Преслав Боруков. Той няма да попада в проектите на старши треньора Александър Томаш. Локомотив му благодари и пожелава бъдеще триумфи в персонален и професионален проект “, написаха черно-белите на уеб страницата си.

Нападателят пристигна при започване на предходната година и записа 30 мача и 4 гола за смърфовете в Първа лига. Имаше вид Боруков да продължи и в чужбина, само че това ще се случи очевидно през лятото, тъй като се е схванал с Арда да остане единствено до края на сезона.

Кърджалийци пък изгубиха с 1:2 първата си контрола от зимната подготовка. Те паднаха от Марица в Момичлград. Първата част приключи без попадение. В 62-ата минута Веселин Марчев откри за пловдивчани, след независим пробив.

Малко по-късно Иван Тилев засече с глава центриране и възвърне равенството. Две минути по-късно обаче основният арбитър отсъди дузпа за гостите, която Мартин Газиев трансформира в гол и по този начин донесе триумфа.

Следващата контрола на Арда е на 19 януари, а противникът бе заменен. Вместо Гигант Съединение, отборът воден от Тунчев ще се изправи против Димитровград, където треньор е бивщият асистент при сините Георги Каменов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР