Препинателни знаци в съобщения и палец“ накарали майката на убитата

...
Препинателни знаци в съобщения и палец“ накарали майката на убитата
Коментари Харесай

Препинателн знаци и “палец“ по чат издали Орлин след убийството на Евгения

Препинателни знаци в известия и „ палец “ предиздвикали майката на убитата Евгения Владимирова да се усъмни, че не щерка й дава отговор в общ чат, а някой различен. Това разкри Капка Чорбанова в правосъдната зала, написа 24часа.
Прочетете още
 Делото за убийството на младата жена потегли всъщност в Софийския градски съд с разпит на очевидци преди ден. Подсъдими са брачният партньор на Евгения - компютърният експерт Орлин Владимиров, и неговият татко Пламен Владимиров. 

Евгения изчезна на 13 октомври 2021 година, а месец по-късно тялото й беше намерено в куфар, пренебрегнат край Перник.

Два дни преди изгубването на младата жена, на 11 октомври 2021 година 8,48 ч., майка й със известие в общ чат поканила на обяд в неделния ден фамилията на Евгения и това на брат й.

На 13 октомври сутринта ги попитала какво да сготви за децата. Евгения не дала отговор. Часове по-късно Капка получила обявени от щерка си: " Само да не са пържени картофи ". Тогава майката се пошегувала дали може да са варени. В 16,50 ч. тя получила вдигнато палче. 

" Евгения в никакъв случай не ми отговаряше по този метод ", изясни Капка Чорбанова пред съда. Другото, което предиздвикало родителите на младата жена да се усъмнят, била точката най-после на известието. Когато след изгубването на Евгения майка й и татко й - Капка и Андрей Чорбанови, коментирали между тях, те си припомнили, че щерка им не слагала точки и други препинателни знаци в края на известията. 

Две седмици след изгубването на младата жена майка й настояла Орлин да се подложи на полиграф. Той отказал с аргумента, че не има вяра на детектора на лъжата, а и резултатите от него не се приемали в съда. 

Капка Чорбанова разказа и какъв брой доста Евгения е обичала своето дете. Тя го целувала по 15-20 пъти. Понякога родителите й я подлагали на критика да не го целува толкоз доста, с цел да не го разглези.

Много го обичам, отвръщала им младата майка. 

Бащата на Евгения  - Андрей Чорбанов, разказа   какъв брой тежко детето е понесло всичко. То даже ревнувало  братовчедите си, че те имат майка и татко. Те пък почнали да се тревожат и тяхната майка да не изчезне.  Трябвало да им обяснят, че хората не изчезват по този начин.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР