Преотстъпеният от Байерн (Мюнхен) в МонакоАлександер Нюбел е готов да

...
Преотстъпеният от Байерн (Мюнхен) в МонакоАлександер Нюбел е готов да
Коментари Харесай

Вратарят на Монако е готов да се върне в Байерн, Нойер не нарушил договора си

Преотстъпеният от Байерн (Мюнхен) в МонакоАлександер Нюбел е подготвен да се завърне в немския първенец още през януари след новината за фрактурата на десния крайник на титуляра Мануел Нойер, твърди “Скай Германия ”.

Както е известно, Нюбел не съумя да се пребори за мястото на вратата на Байерн след прехвърлянето си през 2020-а от Шалке и по тази причина през лятото на предходната година беше предан чартърен в Монако за два сезона. В договорката сред двата клуба няма заложена уговорка за прибързано преустановяване на преотстъпването, тъй че те ще би трябвало да се договорят между тях. Самият Нюбел е склонен на това, само че не и да бъде запаса на Нойер през идващия сезон. Той е корав титуляр при “монегаските ”, за които има 23 срещи с 6 сухи мрежи и 33 позволени гола през акцията.  Баварците нямат желание напролет да разчитат единствено на Свен Улрайх и Йоханес Шенк.

Междувременно, съгласно “Билд ” в контракта на Нойер, както и на всеки футболист на Байерн, има уговорка за възбрана на практикуването на рискови спортове. Ски турингът (каране на ски отвън обозначени писти) обаче не е включен като подобен, тъй че на стража не му е било неразрешено да го упражнява. Оттам прибавят, че 36-годишният състезател няма желание да си приключва кариерата и си е сложил за цел присъединяване на Евро 2024 в Германия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР