Премята се мандат, а вариантът е само един - да

...
Премята се мандат, а вариантът е само един - да
Коментари Харесай

БСП го раздава като необходимия политически идиот, който трябва да подържи мандата известно време

Премята се мандат, а разновидността е единствено един - да се върне и да си отидем умерено без избори и без фарса, който се развива в последните дни, разяснява за БТВ някогашният водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков.

" Когато не се реализира единодушие за държавно управление, мандатът се връща ", безапелационен е юристът. Той иронизира, че Българска социалистическа партия може да попадне в международните върхове.

" Правителство си отива, без да има призната стратегия за ръководство в Народното събрание. Свидетели сме на непримиримост, двудневни хоризонти, други възможности, а би трябвало да се излезе и да се каже, че няма други възможности да се сформира държавно управление, няма болшинство ", настоя Миков. Той дефинира държанието на съпартийците си като това на щрауса - " главата в пясъка, а другото на открито ".

" Политически групи в Народното събрание се насочват към избори през есента - октомври месец. Българска социалистическа партия го раздава като нужния политически глупак, който би трябвало да подържи мандата известно време ", уточни Миков. Според него, когато политическият небосвод на един политик е от сряда до петък, остава желанието за закрепване, само че няма необикновен политически смисъл, удря върху достолепието на този, който го прави и малко по-далечния небосвод - до есента.

" Трябва завърши мъката бързо и да се отиде към избори ", настоя Миков. Той се надява, че ще се върне откровеността в политика след възможните предварителни избори.

" Опозицията не изигра изключително огромна роля да се стигне дотук. Партийният нарцисизъм, несъответстващите решения в региона на енергетиката и опазване на властта непременно отвращава хората от политиката ", счита Миков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР