Преминаването през парка е допустимо, ако магазинът е от другата

...
Преминаването през парка е допустимо, ако магазинът е от другата
Коментари Харесай

Кога можем да минем през парка

Преминаването през парка е възможно, в случай че магазинът е от другата страна. Това изясни шефът на Пожарната основен комисар Николай Николов, началник на логистичния център към Националния действен щаб за битка с ковид. В изявление за бТВ той разяснява новите, засилени ограничения, забраняващи разходките в парка и напускането на градовете без основателна причина. „ Подобни ограничения няма по какъв начин да не основат дискомфорт. Трябва обаче да споделим компликациите ”, сподели Николов. Специално за парковете той заяви, че възбраната визира проведено посещаване на парковете и детските площадки, както и престояване в тях.

Най-важно сега е да бъде обезпечена отбраната на медиците, които първи посрещат болестта. По думите на комисар Николов от през днешния ден всички окръжни лечебни заведения би трябвало да имат защитни дрехи. До 10 дни ще разполагаме с спомагателни 7000 комплекта.

„ Български компании към този момент шият защитни маски. Над 70 компании работят за обезпечаването на количества. България ще стане огромен експортьор на маски “, акцентира Николов. Според него обаче има проблем със снабдяването на нужния плат.

След апел на премиера Бойко Борисов да се освободи известно количество алкохол от запаса, комисарят посочи, че 160 тона алкохол е освободен. По думите му разпределението е направено за държавните структури. То обаче не важи за производителите на дезинфектанти. Дали нашите решения през днешния ден са на 100% верни, ще можем да кажем, откакто отмине рецесията с COVID-19. Като създадем анализите може да заключим „ Избързахме “ или „ Закъсняхме “. Към момента груповото решение е това, разяснява още мерките  основен комисар Николов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР