Преминати са граници, които не трябваше да бъдат преминавани. Ние

...
Преминати са граници, които не трябваше да бъдат преминавани. Ние
Коментари Харесай

Синдикатът на МВР: Институциите да си свършат работата, с приказки няма да стане

Преминати са граници, които не трябваше да бъдат преминавани. Ние при всички положения ще имаме съответни претенции и тези претенции ще бъдат изисквани в период. След тези периоди, в случай че нещата не стартират да помръдват, най-вероятно ще преминем и към други дейности.

Това съобщи пред " Евроком " ръководителят на Синдиката на чиновниците в Министерство на вътрешните работи Валентин Попов във връзка на зачестилите произшествия с мигранти.

Само в последните два дни имаше три гонки сред бежанци и чиновници на полицията, при едииния от които тежко пострада еднообразен чиновник.

" С години не сме спряли да приказваме къде са проблемите и че надалеч не всичко е ок. Нещата обаче се утежняват ", безапелационен беше Попов.

Да си поемат отговорността и да стартира да работят, тъй като за момента слушаме единствено хубави приказки. Не се опълчват никакви причини, по отношение на нашите, а нещата остават на равнище приказки ", акцентира ръководителят на Синдиката на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

По думите му дейности за смяна би трябвало да подхващат както от Народното събрание, по този начин и от държавното управление.

" С приказки повече няма да стане ", катерочен беше Попов.

" Народното събрание не би трябвало да абдикира от функционалността си на иснституция, контролираща това, което се случва във всички министерства, освен в нашето ", акцентира синдикалистът.

" Ако някой си мисли, че една оставка ще реши нещо - доста е сбъркал. След оставка, проблемите си остават ", съобщи той във връзка с подадената оставка от основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. ком. Петър Тодоров и заместника му.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР