Преминахме през бавния, продуктивен сезон на Телец през последния месец

...
Преминахме през бавния, продуктивен сезон на Телец през последния месец
Коментари Харесай

Сезонът на Близнаците е вълнуващ, енергичен и изпълнен с нови преживявания: какво да очаква всяка зодия

Преминахме през бавния, работлив сезон на Телец през последния месец и мислим, че всички се нуждаем от малко енергиен подтик. Е, имаме шанс, тъй като сезонът на Близнаците стартира на 22 май, което ни носи по-оптимистично отношение към живота и по-силно любознание. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей процъфтяват през идващия месец, до момента в който променливите знаци Дева, Стрелец и Риби ще изпитат динамично и с напрежение време.

Близнаците се ръководят от Меркурий, планетата на връзката, тъй че това е доста обществено време. В момента сте нетърпеливи да се свържете със света към вас. Задават се доста нови контакти и ще можете да опознаете приятелите и фамилията си на по-интелектуално равнище. Близнаците са един от най-гъвкавите знаци, тъй че сте отворени за нови прекарвания, хора, които не са нормалният ви вид, и непознати хрумвания. Жадувате за нещо ново!

Животът става доста по-забързан, само че по пътя има и някои неравности. Всички знаем, че Близнаците имат неприятна известност, че са повърхностни и непостоянни и по време на техния сезон имате толкоз доста хрумвания, които се появяват в мозъка ви, че концентрацията ви няма да е в най-хубавата си форма.

Също по този начин ретроградният Меркурий стартира на 29 май и ще продължи до края на сезона на Близнаците. По създание този пренос връща остарели планове, работа и връзки, с които по този начин и не сте се справили изцяло. Тъй като Близнаците са един от обичаните знаци на Меркурий, този назадничав интервал не би трябвало да е прекомерно нетърпим, само че въпреки всичко се чувствайте предизвестени!

Този сезон на Близнаците ще бъде като по този начин належащо еспресо, с цел да ви помогне да се съживите, да излезете от вкъщи си и да започнете да живеете още веднъж. Венера, планетата на любовта, също е в Близнаци сега, което прави интервала в действителност трогателен, изпълнен с нови връзки и прекарвания . Опитайте се да сведете до най-малко неустойчивостта, общувайте повече и се справяйте с всяка драма, която ретроградният Меркурий ви хвърля. Сезонът на Близнаците продължава до 20 юни, когато стартира сезонът на Рака. Насладете му се!

Ето какво да чака всяка зодия от сезона на Близнаците:
 Какво да чака всяка зодия от сезона на Близнаците  Какво да чака всяка зодия от сезона на Близнаците  Какво да чака всяка зодия от сезона на Близнаците  Какво да чака всяка зодия от сезона на Близнаците
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР