Премиерният сериал Назови ме по име“ ще се излъчва всяка

...
Премиерният сериал Назови ме по име“ ще се излъчва всяка
Коментари Харесай

Премиерният сериал „Назови ме по име“ е новото романтично пътешествие по DIEMA FAMILY

Премиерният сериал „ Назови ме по име “ ще се излъчва всяка делнична вечер от 21.00 ч., а първата среща с новите герои на DIEMA FAMILY е на 11 февруари , понеделник, след епизода на „ Слънце и Луна “. Разнообразието от облици, полюсните страсти и заплетените истории ще са водещи в сюжетната линия на „ Назови ме по име “, с която поредицата печели необятна телевизионна публика в другите страни, в които е предавана.

Новият премиерен сериал по споделя историята на Зехра , която ще срещне любовта, само че и ще би трябвало да вземе едни от най-трудните решения в живота си. Ролята на красивата Зехра е поверена на изгряващата звезда Хазал Субашъ. Създателите на „ Назови ме по име “ вземат решение да се доверят на интуицията си и се стопират на нея, макар неналичието й на опит в киното и малкия екран. " За мен това бе доста съществено предизвикателство, само че бързо привикнах. Бях доста щастлива и горда, че още в първия си план извършвам основна роля ”, споделя Хазал, която по-късно печели отличие за най-хубава актриса в родината си.
 Назови ме по име NOVA
Човекът, който ще промени живота на Зехра е другият основен воин - Йомер . Той има съвършен живот преди да разбере за тежката болест на своята сестра Айше, която той доста обича. В облика на Йомер влиза артистът Еркан Мерич, който по-късно се трансформира в любим на публиката с ролята си в сериала. „ Когато прочетох сюжета на " Назови ме по име ", почувствах, че това е моят план. Никога не се наемам с функции, които не са сграбчили сърцето ми “, споделя Еркан.

Последното предпочитание на Айше е Йомер да се ожени и по този начин той предлага на Зехра мним брак, който да продължи 6 месеца. Поради разнообразни недоразумения обаче Йомер стартира да мисли, че Зехра не е нищо повече от една нечестна млада жена. Но с времето той ще се усъмни в преценката си. Дали омразата му няма да се премине в същинска обич – следва да разберем?-->
 Назови ме по име NOVA
Не пропускайте да станете част от историята на най-новия премиерен сериал „ Назови ме по име “. Гледайте
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР