Премиерата на новото поколение на Subaru Forester е планирана за

...
Премиерата на новото поколение на Subaru Forester е планирана за
Коментари Харесай

Ето го новото Subaru Forester

Премиерата на новото потомство на Subaru Forester е планувана за 16 ноември по време на автомобилното ревю в Лос Анджелис. Австралийското издание Drive обаче скапе изненадата, като разгласява публични фотоси на модела. От тях излиза наяве, че шестата генерация на Forester в равнища на съоръжение Touring и Sport, като и двете са с фирмената система за задвижване на четирите колела.

 width=

Промените в екстериора и интериора на кросоувъра са еволюционни, само че няма общи елементи с предшественика му. Дизайнерите на Subaru са подходили много консервативно, като кросоувърът по този начин и не получава цялостна LED-оптика, цифрово арматурно табло и съвременен многофункционален волан със сензорни бутони. Пропорциите обаче са разнообразни - надвесите са се нараснали, което дава обещание загуба на някои офроуд благоприятни условия. Очаква се обаче интериорът и багажникът да станат по-просторни, само че към момента няма точни размери.

Иновация в дизайна са интегрираните фарове и задни светлини. Предната оптика е запазила комплицираната си форма, само че в този момент фаровете като че ли се вписват в решетката на радиатора. Отзад композитните светлини остават. Спортната версия се отличава с бронзов фон, само че и двата разновидността на новия Forester имат удобен пластмасов комплект за отбрана по периметъра на каросерията, релси на покрива и 19-цолови лети джанти.

 width=

В кабината контролерът на климатика е липсващ, както и двата екрана. Сега има един таблет с портретна ориентировка, прочут от Impreza. В Subaru обаче за запазили аналогови бутони съвсем на всички места - мултифункционалният волан, ръководството на светлините и даже горещите клавиши на мултимедийната система могат да се употребяват даже с ръкавици. Интериорът е доста закостенял - стрелки, демодиран закрепен селектор на скоростната кутия, отворени поставки за чаши.

Съдейки по фотосите, под капака на северноамериканската версия ще остане 2,5-литров атмосферен мотор, смесен с вариаторна трансмисия. Пълните детайлности се чакат в края на идната седмица.

Източник: AutoMedia
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР