Премиерата на документалния филм на Lil Nas X за филмовия фестивал в Торонто се забави поради заплаха от „минувач“, казва полицията

...
Премиерата на международния филмов фестивал в Торонто на Lil Nas
Коментари Харесай

Премиерата на международния филмов фестивал в Торонто на Lil Nas X за документалния му филм „Lil Nas X: Да живее Montero“ беше отложена в събота, докато полицията разследва заплаха в района, потвърдиха служители пред CNN в неделя.

„Вчера, в TIFF, минувач изрече заплаха към частната охрана. Поради прекомерна предпазливост полицията в Торонто и частната охрана помитаха мястото и го разчистиха в рамките на 20 минути. Заплахата беше обща и не беше насочена към нито един човек“, каза Виктор Куонг, офицер за връзки с медиите от полицейската служба на Торонто, каза пред CNN в изявление.

Алехандра Соса, говорител на фестивала, каза пред CNN в неделно изявление, че персоналът е бил „уведомен от полицейската служба на Торонто за разследване в близост до червения килим за прожекцията на „Lil Nas X: Да живее Монтеро“.

„Нашите стандартни мерки за сигурност останаха в сила през това време и прожекцията започна с малко закъснение. Доколкото ни е известно, това е обща заплаха и не е насочена към филма или художника“, продължава изявлението.

Длъжностни лица не дадоха повече подробности относно спецификата на заплахата.

Премиерата се състоя в Roy Thomson Hall в Торонто събота вечер и беше представена като една от гала прожекциите на филмовия фестивал, заедно с червен килим преди прожекцията.

Рапърът "Oldtown Road" се появи на червения килим, след като заплахата беше изчистена и позира с някои от членовете на семейството му, според видео, което той публикува на страницата си в Instagram.

Режисиран от Карлос Лопес Естрада и Зак Мануел, „Lil Nas X: Да живее Монтеро“ включва кадри на Lil Nas X, „докато се движи във вихъра на славата, креативността и нарастващата отговорност, които идват с метеоричния му успех“, според официален представител синопсис.

Документалният филм „предлага радостно потапяне в света на художник, променящ играта, и феновете, които се присъединиха към него в тази промяна“, продължава резюмето. „Да гледаш как посетителите на концерти изразяват какво означава да споделяш пространство с чернокожа, гей суперзвезда, с други фенове и с хиляди семейства, донесени в техния свят чрез силата на поп музиката, означава да уловиш ценен образ на това как се случва трансформацията. ”

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР