Премиерът Зоран Заев смята, че гражданите са наясно, че ако

...
Премиерът Зоран Заев смята, че гражданите са наясно, че ако
Коментари Харесай

Заев: ВМРО-ДПМНЕ на власт в Северна Македония ще значи кавги с България и Гърция

Премиерът Зоран Заев счита, че жителите са наясно, че в случай че ВМРО-ДПМНЕ се върне на власт, в Северна Македония ще зародят нови междуетнически борби и нови кавги с Гърция и България.

``
реклама

" Доказателство и безспорен факт е, че има нула албанци, които ще гласоподават за тях, както демонстрират всички анкети. Гражданите знаят какво значи този риск. Второто нещо са незабавни кавги с Мицотакис и Борисов, ново несъгласие, нови горчивини, ново запушване в калта и застой на едно място ", акцентира Заев.

Гражданите знаят, добави той, че сме на прав път и няма различен метод.

" Същността на политиките оказва директно въздействие върху жителите, които са нашите гласоподаватели. Убеден съм, че ще получа нов мандат за министър председател, тъй като политиките, които организираме, са ориентирани към страната ", сподели министър председателят Зоран Заев на днешното съвещание на Народното събрание, отдадено на парламентарните въпроси.

" Няколко пъти съм казвал, че разликата сред СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ в предварителните избори ще бъде от 60 до 120 000 гласа. Това е неоспорим факт и в този момент го удостоверява последната анкета ", сподели Заев.

Той уточни, че МЦМС, изготвила анкетата, е неправителствена организация, финансирана от интернационалните институции и е построила своята известност и доверие през годините.

Премиерът се обърна към опозиционния водач с предлагането оня, който загуби на изборите, да се откаже от политиката.

" Моята упоритост не е да съм народен представител. Амбицията ми е – да диря почтен мандат, в който ще се решат главните проблеми на страната и интеграцията ще е приключен въпрос. Убеден съм, че ще получа нов премиерски мандат, тъй като политиките, които организираме, са откровени, държавно насочени и нямаме предубеждения. Няма повече секрети, всичко се знае в страната. Променете политиките си, с цел да не останете в съпротива за по-дълго ", акцентира Заев в послание към опозиционните страни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР