Премиерът знае ли какво говори, наясно ли е с фактите?!

...
Премиерът знае ли какво говори, наясно ли е с фактите?!
Коментари Харесай

Даниел Митов, ГЕРБ: „Балкански поток“ е наша собственост, премиерът наясно ли е с фактите

" Премиерът знае ли какво приказва, наясно ли е с обстоятелствата?! " Балкански поток " е план, издигнат с български средства и е българска благосъстоятелност - т.е. България може да затвори тази тръба, когато пожелае, може да получава газ освен от Русия, а и от други снабдители ". Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Той подчертае, че досега " Турски поток " не е бил свързван с корупция - въпросът е бил политически. Каква е връзката в главата на Петков, не мога да схвана, добави Митов.

Корупцията е инструментализирана и превърната в оръжие от Кремъл в продължение на години. И тук въобще не приказваме единствено за Балканите - има някогашен немски канцлер, който се продаде на Путин и " Газпром " за 1 млн. $ годишно и стана член на борда на " Газпром ", напомни той.

По думите му, през годините той е полагал старания да ограничи въздействието на Руската федерация в страната ни. Сега, обаче, обстановката е радикално друга и би трябвало да приказваме за това, което прави това държавно управление, с цел да подкрепя Украйна освен на приказки, настоя Митов.

Искаме оставка и предварителни избори, тъй като във време на рецесия това държавно управление явно не се оправя. Това е очевидно за всеки български жител и по метода, по който то реагира на ценовите рецесии, и по метода, по който не се оправя с енергийната рецесия, продължи той.

Заместник-председателят на ГЕРБ изиска министър председателят Кирил Петков да изясни и за какво кабинетът е подписал меморандум за капиталови планове с корпорация " Джемкор ", откакто " тя е обвързвана непосредствено с Путин ".

Ние ще желаеме специфична анкетна комисия, която да проверява това съглашение, тъй като в случай че на думи поддържаме Украйна, а в същия миг в България ще не престават да влизат съветски капитали - това е корупция и то недобре замаскирана, безапелационен беше той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР