Премиерът в оставка Кирил Петков редактира последната си публикация в

...
Премиерът в оставка Кирил Петков редактира последната си публикация в
Коментари Харесай

Петков махна меките диалогични китки от поста си във Фейсбук

Премиерът в оставка Кирил Петков редактира последната си обява в обществената мрежа Facebook, която разгласява, откакто претендентът за министър-председател в нов кабинет в състава на същия парламент Асен Василев върна несбъднат мандата на президента, съобщи кореспондент на БГНЕС.

БГНЕС напомня, какво написа нощес във Facebook Петков:

" Скъпи другари,

Искам да Ви кажа благодаря, че сме дружно зад това решение през днешния ден. Ние от Продължаваме Промяната сме политическата партия, която няма меки диалогични китки, тъй като, каквото и да си приказваме, избрахме да нямаме още веднъж за сътрудник Слави Трифонов (с другар Орлин Алексиев), или Пеевски, или Борисов.

Всеки бранд е заричане, а всеки добър бранд е заричане добре спазено. Ние обещахме нулева приемливост към корупцията и действително го направихме. Сега тези 2 милиарда лв., които използвахме за стопански ограничения, умерено можеха да отидат в 8 индивида („ бебетата “ на Гроздан, както той ги наричаше) и през днешния ден щяхме да сме си умерено на власт. Гордея се с нас, че не предадохме обещанието си под предлог за “диалогичност. “ Независимо от ПР опаковката на едно ново болшинство, до момента в който хората, които вземат решение, са същите, всичко е прахуляк в очите. Битката ще е дълга, само че до момента в който сме обединени и отстояваме правилата си, рано или късно, ще си върнем страната. Предлагам да е още през октомври. Сигурен съм, че ще го създадем! Благодаря, че сме дружно! ".

Тази заран редактираният пост гласи същото, с корекцията в първото изречение, при което е махната частта с " меки диалогични китки ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР