Премиерът в оставка Бойко Борисов събра в дома си здравния,

...
Премиерът в оставка Бойко Борисов събра в дома си здравния,
Коментари Харесай

Борисов: Гонзо да даде пример като сложи маска

Премиерът в оставка Бойко Борисов събра в дома си здравния, просветителния и спортния министър - Костандин Ангелов, Красимир Вълчев, Красен Кралев. На срещата участва и Даниел Митов.

Ангелов изнесе данни за пандемията. Той изясни, че за второто тримесечие ще дойдат 5,5 млн. ваксини, а в понеделник ще пристигна най-голямата доставка от Пфайзер - 138 хиляди дози.

Борисов благодари на страните в Европейски Съюз, които са отстъпили ваксини в наша изгода. Той предложи да се създадат имунизационни центрове по границата. Вече имаме стотиците хиляди ваксини, сподели Борисов и цитира данни, че през днешния ден заболелите у нас са 798, а в Гърция, Сърбия, Румъния с минават над 2000.

Премиерът в оставка сподели, че минаваме над 1 млн. души излекувани и проболедували. Той посочи и финансовите средства, които страната в отпуснала в борбата с ковид.

Спортният министър напомни, че от футболните почитатели към този момент се позволяват на стадионите.

Борисов прикани приятелите си в спорта да носят маски. " Има ли някой на аварийна пейка без маска, на Гонзо какво му пречи да си постави маска и да даде образец. Правим всички старания да върнем нормалността, само че дайте персонален образец, най-големите звезди го вършат. Щом Меси и Роналдо поставя маски, направете като тях ", моли Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР