Премиерът трябваше да свика кризисен щаб в момента, в който

...
Премиерът трябваше да свика кризисен щаб в момента, в който
Коментари Харесай

Даниел Митов за снимките от бензиностанции: Истината не е саботаж

Премиерът трябваше да свика спешен щаб сега, в който стартира експанзията на Русия

"Хората когато споделят нещо, го споделят, тъй като го виждат в действителността. Когато публикуваме истината, това не е бойкот. " Така Даниел Митов от ГЕРБ разяснява обвиняванията на Кирил Петков, че младежката организация на ГЕРБ е провокирала суматоха към цените на горивата с платени изявления в обществените мрежи.

"Хубаво е да ни придават сходна тежест, явно е че държавното управление се опасява от нас, само че истината е, че тези хора са несвързани с действителността и е безпомощно държание да обвиняваш опозицията и нейните изявления във фейсбук за това, че цените на горивата са високи ", разяснява Митов в "Говори в този момент " по.

По думите му държавното управление неглижира други проблеми - като цената на тока и бежанската вълна от Украйна.

Опозицията е предложила да бъдат освободят количества от държавния запас, с цел да има още по-голямо предложение, което да смъкна цените, да не се наливат пари в частните ВЕИ и, по думите на Митов "спонсорите " на ръководещите.

"Премиерът към момента не е образувал спешен щаб, а той трябваше а направи това сега, в който експанзията на Русия във връзка с Украйна ", безапелационен е депутатът.

На въпрос дали би трябвало да пратим самолети в Украйна, Митов отговори, че би трябвало да предоставим всяка допустима помощ, с цел да уплътним поръчките, дадени в общата декларация на Народното събрание.

"Има механизъм, по който да се направи. Когато постъпи сходно искане и държавното управление стартира да търси консенсус по тази тематика, ние ще подходим отговорно, както постоянно сме го правили ", сподели Даниел Митов.

Според депутата от ГЕРБКирил Петков е попаднал в клопката на изявленията на някогашния боен министър Стефан Янев и по тази причина е трябвало да бъде гласувана оставката му.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР