Премиерът Румен Радев вече стяга служебен кабинет. По всичко личи,

...
Премиерът Румен Радев вече стяга служебен кабинет. По всичко личи,
Коментари Харесай

Радев стяга служебен кабинет. Два варианта за премиер

Премиерът Румен Радев към този момент стяга длъжностен кабинет. По всичко проличава, че вотът на съмнение към кабинета " Кирил Петков " има шансове да стане първият сполучлив в най-новата ни история и държавното управление на " Продължаваме промяната " да падне още идващия четвъртък, когато се чака да е гласуването в зала. Дебатите ще са на изключително съвещание на Народно събрание от 11 ч. във вторник.

При явната война в Народното събрание, доста дребен наподобява шансът с някой от трите мандата да се образува държавно управление, пък било и то програмно до края на годината, както Предложи Корнелия Нинова.

Най-вероятни наподобяват изборите. Затова президентът към този момент правел сондажи за нов длъжностен кабинет, оповестяват от " Дондуков " 2.

Два разновидността за длъжностен министър председател сондирал Радев. Първият е Гълъб Донев - състудент на президента Румен Радев от Военновъздушното учебно заведение в Долна Митрополия и някогашен обществен министър в служебните държавни управления на Огнян Герджиков и Стефан Янев. Засега той е любимец.

Вторият вид бил проф. Даниел Вълчев, някогашен учебен министър, в този момент учител по право в СУ. Любопитна детайлност е, че през 1992 година е приключил и Военен лицей на НАТО (NATODefensecollege - CSCEcourse) в Рим. Така че държавно управление, водено от него ще подсигурява евроатлантическата ориентировка на България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР