Премиерът Риши Сунак призова международните съюзници на Великобритания да осигуряват

...
Премиерът Риши Сунак призова международните съюзници на Великобритания да осигуряват
Коментари Харесай

Ако предоставим на Зеленски инструментите, украинците ще си свършат работата

Премиерът Риши Сунак прикани интернационалните съдружници на Англия да обезпечават Украйна със средства, които да й оказват помощ да завоюва войната си против Русия, съобщи Ройтерс.

" Ако предоставим на президента Зеленски инструментите, украинците ще си свършат работата ", съобщи той през днешния ден на конференцията на Консервативната партия.

Друга тематика, на която се спря в речта си, беше по какъв начин обществото би трябвало да се отнася към транссексуалните. Британският министър председател уточни, че " мъжът си е мъж, а дамата - жена " и че хората не трябва да бъдат притискани, с цел да имат вяра, че могат да бъдат от всеки пол, който изискат. " Не би трябвало да бъдем притискани да имаме вяра, че хората могат да бъдат от всеки пол, от който желаят да бъдат. Мъжът си е мъж, а дамата – жена, това е просто здрав разсъдък. "

Сунак удостовери обещанието си да обезкуражи мигрантите, преминаващи през Ламанша, да идват в страната с дребни лодки.

Той цитира възпиращи ограничения като депортирането на мигрантите в Руанда – политика, която сега е спряна заради правни провокации.

" Убеден съм, че откакто полетите до Руанда стартират да се извършват постоянно, лодките ще спрат да идват ", сподели той на годишната конференция на Консервативната партия в Манчестър.

" Убеден съм, че методът ни е в сходство с нашите интернационалните отговорности. Но знайте, че ще направя всичко, което е належащо, с цел да спрем лодките ", сподели той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР