Премиерът ни е докарал до студио Хикс– да анализираме и

...
Премиерът ни е докарал до студио Хикс– да анализираме и
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: Премиерът ни е докарал до студио Хикс

Премиерът ни е докарал до студио " Хикс " – да проучваме и да се чудим какво e желал да каже. Това сподели в предаването " Преди всички " по БНР депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев в коментар на обявата на Бойко Борисов във " Facebook ", в която той написа, че е време за решения.

„ Защото тези недомлъвки, тези безсмислени, загадъчни събирания на хора от прът и въже от администрациите в страната, тук, в София, на слънчевия зной, без да каже нищо нито на тях, нито на българските жители, буди неразбиране. Единственото пояснение е, че явно нестабилната и изкуствено съединена коалиция се намира в цялостен потрес и са във етапа на управническа мъка “, разяснява Гечев в предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт ".

Според него Борисов няма никакви варианти, единствената е оставка и нови избори, тъй като е " неуместно този парламент да образува ново държавно управление ". Искането на българското общество е напълно ясно – нови избори, нова настройка в Народното събрание и ново ръководство, акцентира Гечев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР