Премиерът на Великобритания Борис Джонсън заяви в неделя, че страната

...
Премиерът на Великобритания Борис Джонсън заяви в неделя, че страната
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Ще процъфтим мощно при Брекзит без споразумение

Премиерът на Англия Борис Джонсън съобщи в неделя, че страната " може да процъфтява мощно " без комерсиално съглашение с Европейския съюз след Брекзит. Той съобщи това ден откакто се съгласи да удължи прекъснатите договаряния с Брюксел.

Джонсън, който одобри удължение на договарянията във видео диалог в събота с шефа на Европейски Съюз Урсула фон дер Лайен, съобщи пред Би Би Си, че има вяра, че би трябвало да се подписа договорка, преди Англия да напусне регулаторния режим на блока през 2021 година

Но той предизвести, че Европейски Съюз би трябвало да разбере, че неговото държавно управление е " извънредно съществено, че би трябвало да управлява личните си закони и личните си разпореждания ", в това число политиката си в региона на рибарството.

Англия публично напусна блока през януари, само че остава обвързана от множеството правила до края на годината при изискванията на развода си за Брекзит.

Настоящата 11-месечна фаза на преход беше предопределена да разреши на двете страни да се договорят за бъдещите си търговски връзки след близо пет десетилетия икономическа и политическа интеграция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР